Provence - Vigyázz, jövünk!

2013.01.16. 18:56

Avagy, nyári főmenü 2013-ra a la Lehota

 image_1.jpg

Az a gyanúm támadt, ami nem megalapozott bizonyosság, mert csak gyanú, de mégis igazságnak tűnik, hogy kedvenc utazásszervezőink tudnak valamit rólunk, ismerik lelki hullámvölgyeinket, érzik és értik kedvünk felcsigázhatóságának fázisait, amely tudást aztán remekül ki is aknáznak.

Well, (de megy az angol, hm?), szóval:  Well, éppen akkor kaptam meg a nyári utazási tervet, amikor már-már dugámba döltem a depitől, éppen vége lett a karácsonynak, új év, mindenki fogadalmakat tesz, /én nem/ újra menni kell dolgozni, hideg van, és még a hó sem esett. Már Mozart golyói sem hoztak lázba, kész letargia. Ó, hogy tudom sajnálni magam ilyenkor, mondjuk ki nem?

Ebben az utálatos, durcás hangulatban lelt rám a következő ajánlat, ami egyben profin összerakott prezentáció, élmény már olvasni is, hát még álmodozni róla. Pár helyszín ismerős lesz, már jártunk ott, de ettől még inkább izgi! Pont du Gard. Ez az egy is elég, hogy még egy HABtroll sem tudna visszatartani!

image_2.jpg

Már megvolt a brainstorming, és napvilágot látott az 5 hónapos spórolási terv. Ez a legkínosabb részlet az ügyben, de van megoldás, ha nagyon akarjuk. És nagyon akarjuk. Főleg én, meg a fiúk. 

Sajnos még mindig nem vagyok perfekt a blog kezelésében, csak egy címet tudok beszúrni ide, nézzétek el nekem. Ígérem majd ezeket a képességeimet is fejleszteni fogom a jövőben.

Tessék, ide megyünk nyáron:

http://prezi.com/p8d3v5qfs7lx/provence/

 image.jpg

Szerző: empirke

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://empirke.blog.hu/api/trackback/id/tr895021897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása